LIFESTYLE, KÆRLIGHED

Single! Men jeg har det fantastisk!

N og jeg fik fra hinanden før ferien og det var hårdt.
Det kom som et chok for mig. Vi var endt i nogle problemer og kommunikationen fungerede ikke til sidst på grund af vi begge havde nogle ting vi kæmpede med. Vi ville begge give hinanden hele verden, men ingen af os var i stand til at fortælle den anden hvad vi ville have.

Jeg kunne godt starte en masse mudderkast nu, men jeg har faktisk ikke lyst til det for jeg er kommet videre. Den person jeg var forelsket i eksistere ikke mere - heller ikke ham som jeg havde kendt i 10 år - og jeg kan ikke lide den nye person. Jeg respektere ham som menneske, men bevidst være ond mod mig siger mere om ham end det gør om mig. Mod en person der allerede kæmpede mod depression.
Derfor kunne jeg nemt give slip på ham, så jeg græd konstant i 3 dage og var deprimeret i en uge, og derefter så var det videre i teksten og ikke se mig tilbage. Det som gjorde mest ondt var det ikke kunne gøres på en ordenligt måde, og det er skræmmende et menneske kan mene man fortjener så meget hate mod en.

Til hans forsvar, så tror jeg ikke det er en bevidst handling... jeg tror manden har det virkelig dårligt. Der skal to til at ødelægge et forhold, men jeg fik både skylden for hans egne og vores fælles problemer. Man er sin egen lykkes smed.
Soo. Ingen tredjepart. Jeg vil heller ikke sige vi voksede fra hinanden og ikke havde samme mål i livet. Sandheden var han havde nogle ting han skulle klare alene... og jeg ikke kunne leve i de perfekthedskulturs omgivelser jeg var i. Det er også derfor jeg har fået det så godt nu som jeg har det. Meget godt!
Der er selvfølgelig tre sider af en sag: Hans, min og sandheden - og det her er min korte version.

Så jeg er faktisk glad for vi er gået fra hinanden, for jeg har brug for en stabil partner, ligesom han har brug for noget andet end mig. Vi har heller ikke kontakt med hinanden i øjeblikket, men jeg ønsker ham kun lykke.
Jeg har aldrig været typen der siger at man aldrig skal gå tilbage til en fuser, men jeg kan sige at N og jeg finder aldrig sammen igen.

Så slut med N på bloggen.

Men hvis I har læst mit seneste indlæg, så vil i vide jeg har det fantastisk! Så tænk ikke på mig! 🖤

Noget helt andet:
Når det kommer til mit datingliv så er jeg rigtig privat. Jeg fokusere på min karriere og personlige udvikling fremfor kæresterier. Jeg har aldrig været typen der bare tog den første, og jeg er faktisk rigtig god som single. Jeg frabeder spørgsmål om kærester, for jeg offentliggøre intet før det er seriøst.
🖤

Synes godt om

Kommentarer

Mulle
,
Han havde aldrig fortjent dig!
Du er så meget mere værd og du får bedre. Hellere end sten end en snegl <3