LIFESTYLE

Øv, jeg er virkelig skuffet.

Lige en lille update på fremtiden i forhold til at komme ud at rejse. De seneste år har det at rejse været en mediterende og livsopløftende ting, som jeg nyder. Men så kom pandamien.
Jeg har været lidt for optimistisk, og troet på det til sidste øjeblik.

Det var egenligt meningen at jeg skulle havde været på studietur til England sammen med min valgfagsklasse. En tur jeg havde glædet mig rigtig meget til, da jeg tænkte det også ville blive godt for mig til at ryste os sammen. Men desværre er turen blevet aflyst af selve skolen og der er stadig chance for at landene lukker ned igen. Så ingen tur til England.
Hvis jeg skal finde noget positivt i det, så var der ikke planlagt på turen at vi skulle se Harry Potter World, Big Ben og London Eye. Faktisk så er Big Ben under renovation, så endnu engang er det helt i uheld. Men jeg havde generelt bare glædet mig til at komme afsted.

Det er ikke kun England som er aflyst, men det er famende også Sverige. Højst sandsynligt! Før pandamien havde min veninde og jeg aftalt at skulle til Stockholm, som en del af vores modul 12 på uddannelsen, men desværre bliver jeg mere og mere overbevist om at det heller ikke kommer til at ske. Vi skulle havde taget afsted om 3-4 måneder, i en uge, men Covid19 forsætter nok langt ind i 2021.
Selv hvis vi fik lov til at tag afsted, med negative Covid19 test, så er det ikke sikkert vi får lov til at møde i institutionen. Det er ikke sikkert vi får lov til at møde på vores uddannelsessted før efter 14 dages karantæne. Derudover kan vi risikere at grænserne lukker til Danmark. Så det hele er bare noget rod.

Jeg har stadig planer for at tag en Europa-tur i sommeren 2021, hvor Covid19 smitten bliver mindre igen. Men jeg er skuffet, dog forstående, over ikke komme til England og Sverige.

Synes godt om

Kommentarer