SUNDHED

OPSKRIFT: Veganskret med sødekartofler og pesto.

Den seneste tid er der kommet mange opskrifter på bloggen, men jeg tror det er meget naturligt eftersom jeg er blevet vegetar og er begyndt at eksperimentere med mad. Den her opskrift er min egen og kommer af noget som jeg har eksperimenteret med og jeg er så vild med den. Det er helt klart en af mine hverdags-livretter og så er det sundt.

Opskriften passer til 4 potioner:

Du skal bruge:

1 zittauerløg.
500 gram sødkartoffel.
2 spiseskefuld olie.
2 teske karry
2 teske smoked paprika.
1 teske tendori.
1 teske hvidløgspulver.
130 gram rød pesto (1 glas).
1 dåse kokosmælk (400 gram).
3 deciliter vand.
2 bundt hakket spinat.
1 teske salt.
1 teske peber.

Fremgangsmåde:

1. Start med at hakke zittauerløj fint.

2. Skræl sødkartoffel og skær det i tern.

3. I en gryde opvarmes olie og herefter svitses karry. Tilsæt herefter løg og svits det sammen.

4. Tilsæt sødkartoffel, smoked paprika, tendori, hvidløgspulver, pesto og vand. Lad det komme op at koge. Det skal koge indtil de søde kartofler bliver bløde og lette at skille fra hinanden. Det tager omkring 5 minutter.

5. Tilsæt kokosmælk, hakket spinat, salt og peber. Lad det koge i 3-5 minutter og herefter er det klar til servering. 😊


Synes godt om

Kommentarer