SUNDHED

Opskrift på indbagt brocoli.

Nu kommer der en opskrift som selv veganerne kan være med på. Men om man spiser kød eller ej, så smager indbagt broccoli altså fantastisk godt! Jeg delte for nogle uger siden på min instagram story, og der var flere som var interesseret i opskriften, så det er faktisk jer der har opfordret til dette indlæg. Hvis I nogensinde har nogle ønsker til indlæg til bloggen, så skal I ikke holde det tilbage! :-)

Når tilbage til retten!
Til denne opskrift vil jeg sige at er det som tilbehør er der til 4 potioner, men er det til en hovedret er der til 2 potioner. Så vil jeg også sige, at dem som ikke køber havre normalt kan blive fristet til at bruge almindeligt mælk og min erfaring er det ikke fungere eller smager nært så godt. Så heller brug kokosmælk på dåse. En dåse er fint som erstatning!

Du skal bruge:

500 gram broccoli.
1½ deciliter havremælk.
2-3 deciliter raps. (Jeg plejer at tag det på gefühlen)
1 spiseskefuld olie.
1 teske paprika.
1 knivspids salt.
1 knivspids peber.

Fremgangsmåde:

1. Tænd ovnen på 200 grader.

2. Skær broccoli buketterne af stammen. Du skal kun bruge buketterne, men et tip er broccoli stammen kan du gemme til at koge suppe på.

3. Bland havremælk, olie, paprika, salt og peber godt sammen i en skål. Tilsæt herefter broccoli butikkerne og rør rundt til alle buketterne er væddet til.

4. Tril alle broccolibuketterne i raps og læg dem på et fad. (Man kan også tilsætte rapsen i skålen og rører rundt, men det har jeg ikke nogen god erfaring med. Vi gør det kun, når vi har travlt)

5. Stil faddet i ovnen. De skal stå der til raspen er blevet sprød og gylden, hvilket tager 25-35 minutter. Servere dem varme, så er de bedst! :-)

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229