SUNDHED

Opskrift på bananbrød.

Det har været meget in med bananbrød det seneste år. Det startede faktisk allerede i vinters og nu hvor kulden begynder at komme frem igen, så kunne det være lækkert med noget alternativ til kage. Så bananbrød!
Jeg ved at der findes mange opskrifter på nettet på bananbrød og flere har udtalt sig, at det ikke er alle versioner som er særlig lækre. Den opskrift jeg har lavet er lidt en inspiration fra flere opskrifter, men smager sindsygt godt.

Opskriften giver 6-8 stykker bananbrød og kan fryses ned.

Du skal bruge:

100 gram hasselnødmel.*
50 gram havremel.
4 æg.
3 bananer.
30 gram kokosolie.
1 teske kanel.
1 tsk kardemomme.
1 tsk vaniljesukker.
1 tsk bagepulver.
75 gram chokolade.

* Et billigere alternativ er at blende hasselnød og havregryn i en kaffekværn eller smoothiemaskine.

Fremgangsmåde:

1) Bland hasselnødmel, havremel, kanel, kardemomme, vaniljesukker og bagepulver sammen i en mellemstorskål.

2) Mos bananerne og hak chokoladen i stykker.

3) Tilsæt æg, smeltet kokosolie og moste bananer - rør godt rundt i dejen. Du behøves ikke bruge en håndmixer, for det er ligeså let og hurtigt at rører rundt med håndkræft.

4) Vend chokolade stykkerne i dejen med en gaffel.

5) Hæld dejen i en brødform og stil den i ovnen på 200 grader i 25 minutter.

Pst! Har du lyst kan du drysse med smeltet chokolade, glasur og nødder i toppen!

Synes godt om

Kommentarer

IP: 82.99.3.229