SUNDHED

OPSKRIFT: Hjemmelavet rösti.

Fordi jeg er blevet vegetar er jeg begyndt at eksperimentere lidt med forskellige opskrifter og her i sidste uge fik jeg lyst til kartoffel-rösti. Så jeg tænkte: Hvorfor ikke lave dem selv? Jeg synes selv det blev en succes!
Vi spiste det sammen med broccolisalat og bearnaisesovs lørdag aften og vi regner med at vi helt klart skal have det igen en dag!

Opskriften passer til 4 potioner (14 stk):

Du skal bruge:

1 kg kartofler.
1 zittauerløg.
2 æg.
1 deciliter olie.
1 spiseske mel.
1 teske tendori
2 teske smoked paprika
2 fed hvidløg
1 teske salt.
1 teske peber.

Fremgangsmåde:

1. Tænd ovnen på 200 grader.

2. Start med at rive kartofler og zittauerløg groft.

3. Tilsæt æg, olie, mel, hvidløg og skryderier (tendori, smoked paprika, salt og peber) og bland det sammen i en skål.

4. Fordel dejen på en bageplade i 14 klatter og bag det i ovnen i 25-30 minutter. Herefter er de klar til servering evt. med broccolisalat og bearnaisesovs. 😊


Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229