FEMINISTME

Mine sexismehistorier.

Det her er lidt i anledningen af andenbølje af #METOO, som ruller over Danmark lige nu.
Jeg må desværre ikke sætte navn på hvem der har gjort det, da det er ulovligt. Faktisk ville jeg helt vild gerne og i skulle bare vide hvor meget jeg har lyst til at sætte navn på. Jeg har intet at skjule og de har jo gjort det, men jeg må overhovedet ikke. Det er sgu lidt skamligt, at vi har sådan en barrierer i den danske lovgivning.

▪️ Lad os da starte med den klassiske: Jeg tror at jeg har modtaget +100 dickpic på min instagram og facebook fra fremmede mænd. Not kidding! Efter jeg har fået lukket lidt ned for indbakken, så har jeg ikke fået så mange siden. Heldigvis!
Lad os da også lige tag en anden klassiker: Jeg tror jeg har modtaget, i hvert fald, halv så mange beskeder fra mænd som skriver jeg er pæn og om jeg vil mødes. Når jeg så siger nej tak, så får jeg besked på jeg er en klam luder.

▪️ En fyr sad sammen med hans to venner i skolekantinen, hvor jeg skulle snakke med den ene fyr. Han skyldte mig nemlig penge, som jeg i min fuldskab kom til at låne ham aften inden. Men inden vi kom ind på penge samtalen, så sagde fyren: "Har du nogensinde set en stor pik før?", hvor jeg kiggede på ham. Han sad bokstavligt med pikken fremme midt i kantinen. Jeg var flov.
Samme fyr har sagt vi har haft sex. It's not true...

▪️ Min ekskæreste sagde til mig i vrede, at det eneste jeg duede til var sex. Samme ekskæreste tog fat i hovedet på en kursus-instruktør som bukkede sig ned foran ham, for at vise noget, for at hentyde til at lave et blowjob-stilling. Det var ikke mod mig, men jeg fortryder jeg ikke sagde fra. For selv jeg og hende synes det var ubehageligt. Det har jeg fået fortalt siden.

▪️ Endnu et løgn-knald. En fyr gik rundt at fortalte alle han havde knaldet med mig, hvilket jo ikke passede. På det tidspunkt var jeg altså jomfru, hvilket jeg ikke skammede mig over. Men han blev ved med at råbe "tak for sidst!", så snart han stod med nogle af hans drengevenner.
Jeg ville ønske jeg havde nosser nok til at råbe: "Du må have verdens mindste pik, for jeg kunne ikke mærke noget og var jomfru". Men jeg var for ung til at sige fra.

▪️ Da jeg boede i min gamle lejlighed var det en der ringede på klokken 3 om natten. Jeg åbnede vinduede og spurgte hvem det var og det var en eller anden alkoholiker som ville ind i opgangen, for at banke på sin kammerats dør. Da jeg blev sur og bad ham ikke ringe på midt om natten hos en fremmed fik jeg beskeden tilbage: "Slap sgu da af trunte!". Uhhhh!

▪️ En fyr som er +15 år ældre end mig rendte rundt og klappede mig i numsen stort set daglig. Jeg var kun lige fyldt 17 år og han var i starten af 30erne. Jeg prøvede vitterligt at undgå at stå ved siden af ham, men vi havde mange fælles venner. Men så snart vi var alene eller folk kiggede væk var han der.
Manden har to døtre i dag og jeg gyser mig ved tanken!

▪️ Min ekskæreste mente ikke jeg var mere værd end andre kvinder. Sagde han direkte til mig! Samme mand ville bestemme hvilket tøj jeg gik i, fordi han ikke ville have jeg så for luderagtig ud. Når jeg så "tog det forkerte tøj på" fik jeg at vide at jeg var for billig.

▪️ En klassiker jeg lige kommer i tanke om: Vi er nok oppe på +100 gange (lavt sat) jeg er blevet taget på af fremmede i byen. Selv når jeg var på job på værtshuset, så blev jeg taget på imens jeg var på arbejde. Når jeg så sagde fra fik jeg bare beskeden tilbage jeg ikke kunne tag en joke.

▪️ En formand for et parti (og nej, her taler vi ikke Morten Østergaard) har engang skrevet til mig på Facebook, at han synes jeg var fræk og ville mødes med mig. Sågar ansøgt mig om venskab på Facebook. Jeg skrev nej tak og gjorde ham opmærksom på der står i medierne han har kæreste på. Manden skrev tilbage jeg skulle slappe af og stoppe mit feminisme... tak...

▪️ Jeg var til en fest ved min gode kammerat, hvor flere af mine kammerater var med. På et tidspunkt bliver jeg virkelig skidt på grund af alkoholen og jeg får lov at låne min kammerats seng til at slappe af i. Min anden kammerat siger han nok skal kigge til mig i løbet af aften. Ingen har været på værelset hele aften, så jeg har ingen betænkeligheder ved at ligge mig i hans seng. Al lyset er slukket for jeg havde det virkelig dårligt.
Pludselig går døren op. Med det samme tror jeg at det er min kammerat som kigger til mig og jeg siger hans navn. Personen svare ikke, men kommer krympende op i sengen til mig. Først her regner jeg ud at det ikke er en af mine kammerater, men en af de andre gæster til festen. Vedkommende ligger sig ovenpå mig og spørg hvad jeg ville gøre hvis han kyssede mig. Jeg svarede jeg ville slå ham i hovedet. Fyren længer sig ned mod mine læber og jeg sviner med mine arme op i fjæset på ham, rigtig hårdt, hvor lorten springer op af sengen imens han skriger af smerte. Han render ud af døren og jeg kan høre han begynder at bande over mig fordi jeg slog ham. Ikke noget med at fortælle han fucking prøvede at kysse mig selvom jeg sagde nej.

▪️ Jeg var i byen med nogle veninder, hvor vi havde kostumer på. Jeg havde bevidst ikke taget et udfordrende kostume på, da jeg var klædt ud som en kat. Mine veninder skulle med en taxi hjem mod Thy og jeg skulle hjem til en daværende flirt. Bevidst valgte jeg at stå "i sikkerhed" på et pizzarie, hvor han kunne hente mig, men nogle ældre fyre sad ved en bord. Pludselig kom den ene fyr hen til mig og tog mig på brysterne og kaldte mig hans lille missekat. Jeg flygtede ud af pizzariet og gik usikker ned af gågaden. Jeg ringede dog til min veninde og snakkede med hende indtil min flirt kom.

Jeg kan godt se, Pia Kjærsgaard, at sexime ikke findes? Jeg er et menneske, som har oplevet mange ting. Men jeg er nok bare den eneste, som har oplevet så meget sexisme eller hvad?

Synes godt om

Kommentarer