INDRETNING

Min boligsituation og så ønsker for min kommende bolig.

Det der med indretning er lige mig! De sidste to måneder har jeg flyttet lidt rundt og der hvor jeg bor nu er kun en midlertidig løsning. Halvdelen af mine ting står der hvor jeg bor nu og så har jeg en masse ting hos min venindes kæreste, så jeg føler ikke jeg har et rigtigt sted at bo i øjeblikket. Dog så kan jeg sige at det bliver kun indtil jeg har fået nogle ting afklaret i forhold til placering og mere.🖤

Kravet er der skal være mulighed for egen vaskemaskine, plads til biler, ordenlig stand af lejligheden, tilladt dyr og så skal der enten være lukket altan eller have til boligen. Jeg har boet i en lejlighed, hvor alt skulle males og istandsættes før det blev pænt, og gider simpelthen ikke istandsætte noget igen før jeg køber eget hus. Det eneste jeg kunne finde på at bygge skulle være min sengeramme eller en alternativ væg til at kunne få et walk in closet. 🤣

Kilde:

Nu hvor jeg får mit eget sted kan jeg jo bestemme helt selv hvordan jeg vil indrette mig! Fuldstændig! En ting jeg savnede ved at bo for mig selv var at bo i ren hvid, hvor det var mit nips og ting som gav farve. Jeg er jo blevet glad for marmor, og har allerede en del marmor-ting fra genbrug, så jeg har planer om at indrette mig i marmor og rosa guld. Marmor kan man finde rigtig meget af på genbrug, så det er ikke særlig dyrt. Jeg har meget få ting i rosaguld, men det er også begyndt at kigge lidt efter i genbrug og butikkerne. F.eks. har jeg bestilt en lampe på ebay i marmor, som er død flot!
De møbler jeg har som har træelementer er enten blevet solgt (Ligesom 80% af resten af mine ting!), eller bliver lavet om så det er hvidt. Jeg har en plan om at mit skrivebord og spisebord skal blive et gør-det-selv projekt, hvor jeg finder møblerne på genbrug med masser potentiale som jeg istandsætter. Min idé er et gammeldags skrivebord med skuffer, samt et rundt spisebord i træ.
Jeg har også planer om en farvet væg, og hvor jeg før havde en koksgrå-væg, så tænker jeg faktisk at ville prøve noget andet. Nu hvor jeg bor kun mig skal det være lidt mere feminint, men det kommer meget an på hvordan mit værelse ser ud, så det kan jeg ikke beslutte endnu. Jeg har overvejet en støvet brun, lyserød eller grå, fordi det bliver de farver jeg kører med i mit sted.

Så bered jeg på kommende indretnings- og flytte indlæg! Jeg elsker dette kapitel i mit liv. 🖤

Kilde: Wlf-blog.com
Kilde: Westwingnow.de
Kilde: Bobedre.dk
Kilde: Aanyalinen.com
Kilde: Henriettesrum.tubler.com

De oprindelige kilder til billedernes opretshav kan du finde ved at klikke på dem.

Synes godt om

Kommentarer

IP: 82.99.3.229