Købe peberspray?

Selvom lovgivningen er over et år gammel, så har jeg ikke købt en peberspray. Jeg har overvejet længe skal skulle anskaffe en peberspray. Faktisk også inden det blev lovligt i Danmark og jeg havde faktisk også fået en adresse i Tyskland, hvor jeg kunne købe den. Men min veninde og jeg havde sgu ikke nosser nok til at købe en og lokke over grænsen. På det punkt er vi begge to for lovlydige.

Nu er det ligesom blevet lovligt i Danmark, og jeg har stadig ikke købt en. Jeg tænker meget over risikoen ved, at overfaldsmanden kan få fat i den, at jeg rammer mig selv i øjne eller at et barn får fat i den. Jeg har også svært ved at acceptere at anskaffe en, for ligesom jeg kan skaffe en, så kan de kriminelle også anskaffe en. Så jeg står lidt i et dilemma, hvor jeg på den ene side ikke føler de bør være lovlige, og hvor jeg på den anden side faktisk har lyst til at eje en. Tror faktisk næsten hellere jeg ville lade det være ulovligt og eje en kriminelt. Giver det overhovedet mening?

Når min kæreste er hjemme så føler jeg mig sikker, for han er muskøs og en kæmper, og derudover sover han nøgen, så bryder nogle ind om natten så flygter de enten på grund af hans størrelse eller på grund af hans Adam's kluns. Men når han ikke er hjemme og jeg skal sove alene, så føler jeg mig overhovedet ikke tryg. Så kan du stikke en masse sovepiller i mig uden virkning (yes, det er prøvet), for jeg er simpelthen for bange for at sove alene om natten. Sådan har det stået på i mange år.
Jeg ville bare være hundrede gange mere tryg ved at sove med en peberspray, hvor med 100% sikkerhed ingen ville dø af det (medmindre de er allergisk for chili) end at sove med en kniv som nogen kan dø af. Ja, det er en falsk tryghed - det er jeg skide godt klar over. Men heller en falsk tryghed end ingen tryghed.

Jeg har google mig frem og tilbage på nettet, men har simpelhent ikke fundet nogle kursuser i håndtering af peberspray. Det er egentligt uhyggeligt at tænke på, når man tænker på hvor stor salget af peberspray har været siden det blev lovligt i starten af 2019.
Det kunne havde været en stor hjælp i beslutningen, hvis man har kunne tag på et kursus i håndtering af peberspray først. For lige at mærke om man føler sig sikker med en. Men nej, det eksistere ikke.

Jeg kunne godt tænke mig nogle råd fra jer, hvorfor/hvorfor ikke i har en peberspray? Om I har kendskab til nogle kursuser man kan komme på? Generelt nogle tanker om beskyttelse og selvforsvar i ejet hjem.

Synes godt om

Kommentarer

IP: 82.99.3.229