Invitation til secondhand loppemarked i Viborg.

Jeg vil hermed invitere læsere og andre til Secondhand loppemarked i Viborg.

En Unik Vægt (aka jeg selv) sælger ud og i hele februar kan du finde lækre secondhand varer i Guld & Rod, Viborg afdelingen. Du finder alt fra tøj, nips og køkkengrej til gode priser. Der er mulighed for gratis kaffe, parkering og opbevaring af tasken i butikken, samt handicapvenlig indgang.
Jeg har tidligere oplevet på instagram og bloggen, at folk spørger ind til hvor jeg har købt nogle udgået varer. Nogle af disse ting vil være muligt at få i standen. Generelt synes jeg bare det er fedt at få solgt ud af mine ting og jeg synes faktisk også det er en fed mulighed at komme tættere på jer. Selvfølgelig ikke på niveau med meetups og foredrag, men faktisk arbejder jeg på det kommer! Bloggen er de seneste år blevet mere klimavenlig og bærerdygtig, så dette er første skridt til at jeg komme ud af internettet.

Her finder du min stand:
Guld & Rod, Viborg.
Livøvej 11B.
8800 Viborg.

Stand nummer:
Nummer: D14+D15

Åbningstider:
Mandag til fredag fra 10:00 til 18:00.
Lørdag til søndag fra 10:00 til 15:00.
29. februar fra 10:00 til 14:00.

Inde på min facebook side vil der være mulighed for at se nye varer, der kommer i standen løbende. Det er ikke mulighed for at reservere varer herinde eller på facebook, men man kan muligvis kontakte Guld & Rod, Viborg på telefon: 86 30 00 33 eller viborg@guldogrod.dk.
Så må jeg understrege: AL SALG SKER GENNEM GULD & ROD! Det omhandler også reklamationer og ligende, som jeg ved gælder indtil d. 14, marts 2020 gennem Guld & Rod. Med kvittering selvfølgelig! Du må gerne stille spørgsmål til varer herinde, men salg og reklamationer er igennem Guld & Rod.

Kommer du forbi min stand og ser mig, så må du meget gerne sige hej! Har du været forbi min stand og har fundet vejen til bloggen, så også hej til dig! 🙂

🍀 Find begivenheden på facebook her! 🍀

Varer du vil kunne finde i shoppen:

Synes godt om

Kommentarer