LIFESTYLE

Indblik i mit liv Oktober 2020.

Gammelt biled, men jeg er simpelthen for dårlig til at få taget billeder i tiden! Det er faktisk et halvt år siden jeg sidst skrev et indlæg, som gav indblik i mit liv. Derfor synes jeg også det var mere end på tide jeg fik opdateret jer på hvad jeg går at laver:

I disse dage føler jeg mig...
...en smule stresset fordi jeg laver eksamen og alligevel skide glad fordi jeg hygger mig med veninder, venner og familie. Livet er en fest i tiden og alting går den rigtige vej. Psykologen har erklæret mig fri fra depression og jeg har det virkelig bedre mentalt end jeg har haft det de sidste to år.

På det seneste har jeg lært, at...
... jeg er fucking sej! Nogle burde give mig en medalje for al den modgang jeg har mødt, hvor jeg alligevel har rejst mig stærk op igen hver gang. Derudover har jeg lært vigtigheden af hvem jeg omgås med, samt at jeg har jordens bedste venner og veninder!

Denne farve beskriver min sindstilstand i tiden:
Grøn - der er så meget fred og harmoni i mit liv. Nu mangler jeg bare balance i mit liv og så kan jeg ikke klage.

Denne bog læser jeg fortiden:
Desværre får jeg ikke læst andet end fagbøger i tiden på grund af eksamensforberedelse... og der går nok nogle måneder endnu før jeg rigtig kan sætte mig ned at læse andet end fagbøger.

Denne tv-serie ser jeg fortiden:
"Hvem vil voldtage Louise?" på DR3, men sandheden er jeg i tiden mere ser youtube, fordi jeg har fundet en masse nye kanaler, hvor jeg ser deres gamle indhold.

Denne sang er min yndlings sang fortiden:
Marchmellow featuing Demi Lovato med "It's okay not to be ok". Jeg har en fornemmelse af Demi Lovato og jeg er i samme process, for hendes seneste udgivelser er kommet som passet ind i mit liv. Jeg er endelig kommet til et punkt i mit liv, hvor jeg er skide ligeglad med intet er perfekt.


Jeg havde sidst cravings efter:
Appelsin juice! Normalt er jeg gulerodsjuice eller æblejuice, men i tiden kan jeg ikke undgå et glad appelsin juice til morgen og aften. Heldigvis er det ikke det mest usunde i verden og køber kun rigtig juice.

Det sidste som gjorde mig rigtig glad, var...
...da min veninde fortalte mig, hvor meget jeg betyder for hende. De sidste par måneder har jeg fundet ud af hvor fantastiske mine venner og veninder egentlig er. De støtter mig 110%. Jeg har altid kommet løbende når de havde brug for mig, men de kommer virkelig også løbende når jeg har brug for dem!

Det sidste om gjorde mig rigtig ked af det, var...
...jeg har været rigtig ked af det to gange. Første gang var da min bil blev påkørt og anden gang var da der var indbrud i min bil. Hvem fanden stjæler en pose jord og lyserød værktøj?!

Fortiden kan jeg ikke leve uden...
Mit hækle og strikke udstyr. Jeg er blevet færdig med så mange projekter, at jeg snart skal begynde at finde nogle nye ting. Men jeg nørkler for vildt i tiden.

En tanke som fylder mit hoved de sidste par dage...
Eksamen og det jeg kun har to måneder tilbage af min praktik. Min økonomi fylder også meget for jeg mangler stadig nogle møbler, før jeg kan føle mig helt på plads igen. Men det kommer! Penge er heldigvis noget man altid kan tjene flere af.

I nærmeste fremtid vil jeg...
...bare få slappet af! Jeg trænger virkelig bare til at være mig selv. Jeg er begyndt at skabe en ny morgenrutine, som er en opgave fra min coach, hvor jeg får en mere afslappet morgen og tid til mig selv.

Fornyligt har jeg opnået...
...at tabe mig! Dog ikke så meget som jeg havde håbet, men min coach er mere end tilfreds. Så jeg forsætter bare stilen...

Den næste selv-realisering skal være...
Jeg tror jeg forsætter med mit stille og rolige vægttab... man behøves ikke skynde sig med noget.

Mit seneste køb er...
...skoindlæg til mine adidas-sko. 1400 kroner, værsko! De virker heldigvis rigtig godt, så jeg har ikke ondt i mine ben, akilesene og knæ længere. Dog døjer jeg med sår på hælen, fordi skoene lige skal gå til på ny.

Mit næste køb skal være...
...et par skoindlæg mere. 😂 Så jeg har to par sko jeg kan skifte imellem uden at skulle skifte indlæg over hver gang. Dog vil jeg have mine indlæg i rød fremfor brun næste gang, for at der bliver lidt fashion over det næste gang. 😂

Det næste jeg vil gøre for en anden er...
...at gøre rent! Det tror jeg min rumbo vil sætte meget pris på nemlig. 🙃

Synes godt om

Kommentarer

IP: 82.99.3.229