LIFESTYLE

Indblik i mit liv februar 2020.

I disse dage føler jeg mig... glad! Vinterferien har været rigtig god ved mig, så på trods af enkelte sygedage og nat uden søvn (vågen i 33 timer), så har jeg fået noget en masse ting i lejligheden. Samt fået restitueret en masse, så mit mentale helbred virker meget bedre. Jeg har fået reflekteret og arbejdet på mine prioriteter i livet. I'm just happy these days!

På det seneste har jeg lært, at... en masse om mig selv og mine prioriteter.

Denne farve beskriver min sindstilstand i tiden: kombinationen af lyserød og lysebrun.

Denne bog læser jeg fortiden: Jeg vil til at igang med SKAM-manuskripterne af Julie Andem. Ellers så læser jeg ikke så meget i tiden faktisk... udover skolearbejde.

Denne tv-serie ser jeg fortiden: Jeg følger med i Manifest sæson 2 og ellers ser jeg faktisk mest youtube i tiden. N og jeg færdiggjorde Bojack Horseman i sidste uge, men jeg tror vi skal igang med Titans sæson 2. Spoiler! Jeg glæder mig til Disney+ kommer til Danmark og at WandaVision bliver udgivet i december!

Denne sang er min yndlings sang fortiden: Selena Gomez med Rare. Albummet har ikke fået så gode anmeldelser, da man mener at Selena skulle havde nøjes med at udgive de første seks sange som EP, da de sidste syv sange godt kunne være foruden (reference: flere medier, heriblandt danske GAFFA) og jeg er nok desværre enig.
Men selve sangen "Rare" især og så "Lose you too love me" kører på repeat i mine højtaler.

Jeg havde sidst cravings efter: Popcorn - jeg spiser generelt meget popcorn i tiden, når jeg snacker!

Det sidste som gjorde mig rigtig glad, var... var min veloverståede eksamen i SK1.

Det sidste om gjorde mig rigtig ked af det, var... jeg ødelagde min telefonskærm. Jeg har heldigvis fundet en til at ordne den billigt, men det er stadig trælse penge at komme af med. Jeg plejer normalt at være god til at passe på min mobil. Det positive er så jeg vælger at gå den repareret, fremfor at købe en ny, så det giver en god følelse på klima-samvittigheden.

Fortiden kan jeg ikke leve uden... stearinlys. Det er ret mørk udenfor i tiden, så bare et par enkelte lys kan få det hele til at lyse op. Det hjælper også på varmen...

En tanke som fylder mit hoved de sidste par dage... ferie! Jeg har besluttet at i min næste praktik tager jeg 3 ugers ferie, som jeg bruger på absolut ingenting udover at slappe af. Tager en dag af gangen. Jeg har kunne mærke at her i vinterferien har det været god for mig at tag en dag af gangen, så det tænker jeg at jeg vil tag med til sommer.

I nærmeste fremtid vil jeg... fokusere på mit studie, da jeg skal til eksamen igen sidst i marts. Vi er kommet til et punkt i uddannelsen, hvor det nærmest hedder eksamen hver anden måned, på nær når vi er i praktik. Om et år påbegynder vi bachelor-opgaven og 4. praktik, og jeg skal igang med at ansøge om at komme ind på DPU. Hvor blev tiden lige af?!

Fornyligt har jeg opnået... et 12-tal i SK1. Jeg synes også vi kæmpede for det!

Den næste selv-realisering skal være... jeg begynder til psykolog her om lidt, hvor jeg skal igang med at arbejde på mig selv. Det føles som om jeg er klar til at få bearbejdet flere ting nu end jeg var sidste gang jeg gik til hjernevrider.

Mit seneste køb er... en reol til soveværelset, samt en glasneglefil. Meget voksenting! Og så har jeg købt den fedeste hoodie fra herre afdelingen i Bilka.

Mit næste køb skal være... den der telefonskærm. Men venter også på at den rigtige symaskine kommer på tilbud.

Det næste jeg vil gøre for en anden er... at bruge kvalitets tid sammen med min bedsteveninde!

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229