LIFESTYLE

Indblik i mit liv April 2020.

På trods af Danmark er lukket ned og de sidste 4 uger har forgået i hjemmet, så har jeg alligevel en del ting at fortælle om omkring mit liv lige nu. Mit liv er ikke gået i stå på grund af Covid19 og jeg havde lyst til at lave et dagbogsindlæg til jer. Så her får i lige et indblik i mit liv med Covid19:

I disse dage føler jeg mig...
Utrolig nok føler jeg mig afslappet! Det er gået op for mig, at jeg er mere introvert end jeg troede, så lige nu læder jeg bare fuldstændig op!

På det seneste har jeg lært, at...
Hvis man er rødhåret eller har meget lys hud (rødhåret hudet?), så skal man ikke bruge læbepomade, men mentholatum. Guide til de rødhåret er under udvikling til bloggen!

Denne farve beskriver min sindstilstand i tiden:
En varm orange! Generelt er det meget varmefarver, og en læser skrev til mig hun kunne se det på billederne jeg ligger op på min blog i tiden. Det er virkelig blevet forår nu! 🍀

Denne bog læser jeg fortiden:
Jeg har lige skrevet TPE-eksamen, så jeg har egentligt kun haft tid til at læse fagbøger. Læser ikke noget skønlitteratur i tiden, men vil måske igang med endnu et SKAM-manuskript.

Denne tv-serie ser jeg fortiden:
Jeg ser "The 70's show" herhjemme sammen med N.

Denne sang er min yndlings sang fortiden:
Demi Lovato's seneste single: "I Love Me". Jeg håber virkelig Demi Lovato kommer til Danmark igen, når hun skal på tour med sit kommende album. Hvis alle hendes sange er på samme niveau med dette track, så bliver det hendes bedste album til dato! Og det kommer fra en Lovatics som mener "Demi" (2014) var top albumet! Just saying...


Jeg havde sidst cravings efter:
Hahaha sidst jeg havde cravings var under min menstruation og jeg var afhængig af Cola fra PMS'en startede og til dage efter min menstruation. Havde så meget kvalme og mavesmerter at jeg blev afhængig. Det blev så voldsomt at N måtte lave en intervention om mit cola forbrug (og det er desværre ikke engang en joke!).

Det sidste som gjorde mig rigtig glad, var...
At jeg fik afleveret min TPE-eksamen og nu bare skal vente på der kommer en karakter retur. Opgaven blev ikke dårlig, men tænker heller ikke den giver et 12 tal, men håber da på et 7-tal.

Det sidste om gjorde mig rigtig ked af det, var...
Jeg havde en underviser der blev ubegrundet sur på mig, fordi jeg stillede et spørgsmål over mail. Jeg skrev tilbage at det gjorde mig ked af det, og dagen efter fik jeg en undskyldning på mail, samt forklaret det intet havde med mig. Men jeg blev ramt af det, men jeg fik afleveret uden hendes hjælp.

Fortiden kan jeg ikke leve uden...
De sidste par dage har jeg ikke kunnet leve uden min computer, fordi jeg skulle skrive eksamen. Men ellers har mine hættetrøjer været mit hverdagstøj de seneste 4 uger.

En tanke som fylder mit hoved de sidste par dage...
At N og jeg har 3 års dag i morgen.

I nærmeste fremtid vil jeg...
Slappe mere af! Nu hvor påskeferien skal holdes i hjemmet tænker jeg, at vi skal i haven og gøre forårs rent herhjemme.

Fornyligt har jeg opnået...
Imellem min eksamens skrivning har jeg formodet at komme til bunds i alverdens ufærdiggjorte projekter og fået sorteret til genbrug, salg og udsmidning. Det jeg er mest glad for er jeg har fået færdiggjort dørene og vaskerummet.

Den næste selv-realisering skal være...
Jeg skal igang med at lærer at spille guitar. Efter påskeferie og nedluk skal jeg igang med et musik-valgfag og så tænker jeg at jeg skal have indspillet lidt musik for sjov.

Mit seneste køb er...
POSCA-tusher fra MID-hobby. (Ikke sponsoreret eller samarbejde, selvom jeg da godt kunne tænke mig at være ambassadør for dem!)

Mit næste køb skal være...
Nattøj, men synes ikke udvalget er særlig lovende i øjeblikket...

Det næste jeg vil gøre for en anden er...
Altså N og jeg har jo årsdag i morgen, så jeg har da en overraskelse til ham. Men det bliver mellem ham og jeg! 😉

Synes godt om

Kommentarer

IP: 82.99.3.229