I'm taking a break!

Oveskriften siger ret meget hvad der kommer til at ske.
Der sker rigtig mange ting i tiden og derfor har jeg brug for at tag en pause fra bloggen.
Jeg vil de næste måneder fokusere på mit forhold, mit arbejde, mig selv og sommerferien. Derudover så har jeg brug for at have fokus på at skrive min selvbiografi, for at få lukket nogle kapitler og åbnet nogle nye. Det eneste jeg kan afslører er jeg står til at skulle flytte i efteråret, men hvordan, hvornår, hvorledes og i hvilket omfang ved jeg ikke endnu.

Min mavefornemmelse siger bare til mig, at jeg har brug for at komme væk fra det digitale univers og være i det omkring mig. Både på godt og ondt. Fordi der sker så mange ting omkring mig i øjeblikket har jeg brug for at lukke noget ned midlertidig. Det bliver på ingenmåde et stop på bloggen, men det bliver et på gensyn. Jeg er senest tilbage til start september.
Men forvent ikke den store aktiviteter på bloggen i sommeren. Af erfaring ved jeg også at besøgs tallene står enormt stille i Juni/Juli måned, så synes det er et okay tidspunkt at tag en pause fra de digitale medier. Så vil jeg hellere dele indhold med jer når i har mulighed for at læse det. Det faktum at jeg skal have min computer afsted til reparation her i sommerferien gør også der er risiko for jeg ikke kan blogge uanset. Så heller safe than sorry.

God sommerferie og pas godt på jer selv!

p.s. Jeg har fået mulighed for at afholde loppemarked i Karup i uge 29, som I kan læse mere om på facebook-siden!

Synes godt om

Kommentarer