LIFESTYLE

Hamborg i december.

En måned forsinket... heller sent end aldrig!
For en måned siden var N og jeg taget til Hamborg på en lille kæresteweekend. Det var egentligt meningen at vi skulle havde set mere i Hamborg, men vi blev ramt af dårligt vejr hele weekenden. Men det vi fik set var utalige julemarkeder og juleoptog.
Vi boede på et hotel nær hovedbanegården, hvor der var gå afstand til alting. Dog vil vi ikke anbefale hotellet, da vi boede på gade med masser af prostitution og sengen var ikke noget at råbe hurra for, så hold jer fra Steindamm-gaden generelt. Et sted jeg dog gerne vil anbefale på Steindamm er MOMO Café i Hamborg. Det er værd at besøge - pris og kvalitet går ikke hånd i hånd, for man får meget for pengene og så er det meget insta-værdig. Næste gang jeg kommer til Hamborg skal jeg helt klar på MOMO Café igen.

Hele Hamborg var et stort julemarked hele december, så hvis man søger julemarkeder skal man bare gå ind mod indre by. Det sted hvor der var det flotteste julemarked var ved Jungfernstieg. Jeg fik desværre ikke taget billeder derfra, da regnen stod ned i stænger, så vi måtte gemme os inde i NIVEA-butikken. Vi fik taget billeder af julemarkedet ved Gerhart-Hauptmann-Platz, hvor vi fik kaffe. Her var der også et lille tivoli, hvis man får lyst til sådan noget.

Noget af det bedste vi oplevede i Hamborg var om aften, hvor der var juleoptog på Mönckebergstraße. Vi nåede ikke se det hele, men tager i til Hamborg en december, så er det værd lige at google sig til.

Vi fik shoppet meget. Mere end planen, men primært på grund af regnen, så vi søgte ly i butikkerne. Hvis man skal shoppe i hamborg har jeg to steder jeg anbefalder man besøger:
Europa Passage (Ballindamm 40, 20095 Hamborg) som ligger i indre by med 4 etager med butikker med priser fra billig til dyrt. Der er faktisk også en masse danske brands derinde, så det er værd at kigge på...
▪ Billstedt-Center (Möllner Landstraße, 22111 Hamborg) hvor der er to etager af butikker, heriblandt Mango, Primark, H&M, m.v. Det ligger ikke i gå afstand til byen, så man skal med bil eller offentligt transport for at komme dertil, men det er et besøg værd. Dog blev jeg meget skuffet over mit første besøg i en Primark, som jeg synes er overvurderet i forhold til hvad jeg har hørt om det.

På hotellet fik vi slappet af, hvor N fik lavet skolearbejde og jeg fik hæklet en del. Så det var en rigtig god tur på trods af vejret på inden måde var med os. Jeg kunne sagtens finde på at besøge Hamborg igen en dag! 😘

Synes godt om

Kommentarer

rejseguideafguld
rejseguideafguld,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229