SUNDHED

Glædelig vegetar-dag!

Okay egentlig synes jeg måske det er mærkeligt med en international vegetar-dag!

Men når det så er sagt, så er der nu en fordel ved vegetar-dagen. Netop af dagen er lavet for at indspirer andre til en kødreducerende/købfri livsstil med belæg for at passe på klimaet og behandle dyrene godt. Nogle værdier som jeg står hundrede procent ind for, og der er ikke noget aktivistisk ved denne dag. Personligt er jeg rigtig uenig med veganer/vegetar aktivister, for jeg mener at det er bedre at indspirer end at demonstrer. Man kan godt kalde vegetar-dag for en inspirations dag!
Jeg er godt nok vegetar af egne grunde og om to måneder har jeg været kødfri i et år. Jeg fik min sidste stykke kød, da vi var i Hamborg sidste år og jeg husker at jeg simpelthen ikke kunne lide smagen. Altså den smagte som den skulle, men jeg kunne simpelthen ikke holde kødsmagen ud mere. Læs her!

Normalt plejer den vegetariske forening at dele smagsprøver ud på denne dag, så hvis du er i København (Nytorv), Aarhus (Storetorv) eller Odense (Flakhaven) i eftermiddag, så har du mulighed for at få nogle smagsprøver på lækre retter og grønsager. Desværre kan jeg ikke selv deltage, men jeg vil gerne opfordre til man deltager!

Hvis man ikke har mulighed for at deltage, så kan man eventuelt lave en vegetarisk ret til aftensmad i aften? Jeg vil gerne foreslå sødkartoffel-ret, halloween-suppe eller vegetarisk farsbrød?,

Synes godt om

Kommentarer

IP: 82.99.3.229