LIFESTYLE

Av min sjæl...

Jeg vil gerne dele noget svært med jer her på bloggen.

Med sikkerhed ved jeg at jeg umuligt kan være den eneste der føler mig ensom, selvom jeg har en fantastisk kæreste og venskaber - som jeg elsker utroligt højt! Det havde været noget andet, hvis jeg ingen havde i mit liv, så det giver mig faktisk også dårlig samvittighed ved at skrive det. Men sandheden er det...
Min ensomhed tror jeg ikke skyldes jeg er alene eller mangler nærvær. Tror nærmer det handler om at jeg har en masse nærvær, som jeg ikke får givet ud. Så hænger det fast i min krop og bliver til en angst istedet. Generelt har jeg svært ved at lukke op for nye mennesker og vil helst hænge ud med mine gamle venner og veninder, men måske er løsningen en ny tæt veninde.
Lige nu er målet ihvertfald at jeg bare gerne vil finde én ny veninde i det nye år.

En anden svær ting jeg går igennem fortiden er som sagt angst.
Jeg lider jo af PTSD og angst, men over det halve af 2019 har jeg været igennem en rigtig svær periode, som har gjort mine symptomer er blevet værre. En masse negativ energier, som jeg kæmper for at komme af med igen. Det er svært for mig at vide jeg har gået fra at være nærmest symptom fri og til faktisk blive aggressiv på min kæreste og ikke kan overskue lejligheden på få måneder... Min sarkoidose og akillessene smerterne kom tilbage mit i det hele, så jeg blev bare mere og mere ramt på det mentale helbred. Det er svært at være fysisk syg, hvis man så samtidig går med en masse skam og skyld i hovedet og hele ens hjerte er vældet omkuld. Jeg tror uden min kæreste og nærmeste var jeg ikke kommet op igen og så er det igen ironisk at jeg føler mig ensom.

I 2020 vil jeg tag mig af mit mentale helbred og kun opgås en masse positiv energi. Måske er det også det som skal til for at ensomheden forsvinder.

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229