Pædofili-skræk! Alle mandlige pædagoger er ikke pædofile.

Jeg har ikke trænet siden midt i November, fordi…

min-traeningDer er noget som har gået mig på siden midten af november 2017. Min træning! I starten af  november blev jeg ramt af lungebetændelse, bihulebetændelse, øjenbetændelse, halsbetændelse og influenza. Jeg var så syg og naturligvis kunne jeg ikke træne i den periode. Men da sygdommen var overstået og jeg kun stod med noget hoste tilbage kunne jeg stadig ikke træne.

Jeg havde så ondt i højre side, og jeg kunne fornemme et eller andet var galt. Det gjorde især ondt når jeg løftede eller lavede mavebøjninger, så jeg stoppede med at træne og opsøgte lægen. Så har jeg rendt rundt med smerter, der heldigvis blev bedre for hver uge der gik. Men stadig kunne jeg fornemme noget var galt, så jeg gik ikke igang med træningen igen. Intet blev fundet før her i starten af februar.

Knoglebrud. Sjette ribben var brækket, men var i heling.

Jeg græd lægen sagde det, for havde hele tiden på fornemmelsen at et eller andet ikke var som det skulle være og jeg ikke skulle træne på det. De tideligere læger havde ikke rigtig taget mig seriøst, når jeg havde sagt at jeg havde ondt. “Det er bare ømme muskler fra hosten!“. Har senere snakket med en læge om, at helingen er gået langsom, fordi jeg både har løftet børn, været igennem en flytning og malet med et brækket ribben. Det bliver man ikke hurtigere rask af.

Men cirka nu skulle helings processen være overstået, ihvertfald ifølge tiden. Jeg er jo ikke helt sikker på, hvornår præcis jeg har hostet mit ribben i stykker.  Jeg har bedt om at få en ny scanning, så jeg er sikker på ikke træner på en skade. Så snart min læge siger go for det, så går jeg igang med at træne 3-4 gange i ugen igen.

Jeg har været så ked af det, fordi jeg ikke har kunnet træne på grund af skaden. Meget af min livskvalitet har lagt i træningen, da motion både påvirker mig fysisk og psykisk. Altså jeg har ikke hverken tabt mig eller taget på, men mine former har ændret sig, hvilket jeg er utilfreds med. Min røv er forsvundet. Det som er værst er, at det har påvirket mig psykisk ved, at jeg har været mere ramt af angst ved nattetid. Det har intet påvirket i forhold til studierne, arbejdet eller min daglig dag generelt, men det er stadig vanvittigt ubehageligt.
Så jeg glæder mig til at træne igen! ❤️ Derudover kommer det faktum, at jeg synes det er fustrerende at jeg ikke længere kan sige at jeg aldrig har brækket noget. 😂

sociale-medier-ikoner

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen godkendte kommentarer til indlægget. Du skal være velkommen til at skrive en besked til indlægget! :-)

Skriv en kommentar til blogindlægget (Skriv hvis du ønsker din kommentar ikke må udgives):

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Pædofili-skræk! Alle mandlige pædagoger er ikke pædofile.