Velkommen til enunikvaegt.dk

Min religon og om min tro på det spirtulle.

spirtuelJeg tror det er en god idé jeg allerede nu fortæller jer om min religion og om min spirituelle tro. Fordi nogle vil måske dømme mig som sindsyg eller voodoo-dame, når de har læst det her. Men sådan er det bare! Jeg tror på det jeg tror på og alle mennesker har ret til at tro på det de vil. Vi lever heldigvis i et frit land. Jeg har flere overnaturlige ting jeg tror på.

Når vi snakker om religion, så er jeg hvad man på engelsk kalder multifaith. At være multifaith betyder man er religiøs, men ikke tilhører en religion, men flere religioner.  Man tror ikke på en gud, faktisk så tror man ikke på nogle af guderne. Det handler om at man lever efter budskaberne i religionen, og jeg synes alle religionerne har nogle smukke budskaber. Jeg vil ikke sige at kristendom, johova eller islam er mere rigtigt end noget andet. Så jeg har taget det bedste fra alle verdener.

Jeg tror også på energier, som på engelsk bliver kaldt The law of attraction, hvilket går ud på at vi bliver påvirket af vores omgivelser, vores valg og vores tanker. Altså både psykisk og fysisk. Hvis vi omgiver os med positive energier, så tiltrækker vi os selv positive ting i vores liv. Hvis vi omgiver os med negative energier, så tiltrækker vi os selv negative ting i vores liv. Det kan både være mennesker, lokaler, genstande og dele af os selv, som påvirker disse energier.

Det er faktisk også energierne, der gør jeg tror på clairvoyance, stjernetegn og krystaller. Jeg kan sagtens hvorfor folk er skeptiske omkring det, fordi det har ry for at have med spøgelser og magi at gøre. Det gør det bare ikke, for det handler faktisk om energier og aura. Ting som selv Albert Einstein har skrevet lidt om.
Jeg tror på krystaller påvirker ens energier igennem deres materiale, farvesymbolik og samt måden de er opstået på. De har forskellige former for positiv energi i sig, som kommer til udtryk ved det æstetiske i de individuelle sten.
Clairvoyanter er folk, som kan læse dine energier og læse din aura – samt at vejlede en til hvordan man vender de negative energier til positive. Jeg tror det de kalder for skytsengle egentligt er energier, som de læser. Jeg luftede endda min teori for en clairvoyant engang, og hun afviste ikke min teori. Hvis man er god til at læse energier, så er man hvad jeg vil kalde spirituel. Spøgelser er ikke afdøde mennesker, men energier, måske energier fra afdøde folk. Alt indeholder jo energier.

Stjernetegn har også noget med energier at gøre, dog så bliv jeg godt sætte det i en kategori med sig selv alligevel. Fordi den energi, som ens personlighed bliver påvirket af er af en lidt anden art, nemlig planeterne. Inden folk tænker det er noget vås, så tænk over tidevandet og fuldmåne: Tidevandet kommer af vandet bliver tiltrukket af månen. Ved fuldmåne har folk svært ved at sove (især folk der er meget spirituelle). Det handler om at vi i graviditeten ligger i vores mors fostervand og bliver påvirket af planeterne. Det er allerede bevist at noget af vores identitet bliver dannet allerede under graviditeten, så hvorfor skulle fostervandet og planterne ikke også kunne gøre det? Under fødslen bliver vi så fjernet fra fostervandet og kan derfor ikke påvirkes mere at månen. Det er ihvertfald lidt af min teori.

Så kort, så alt hvad jeg tror på har noget med energier at gøre. 😊 Jeg tænker jeg vil have skrevet nogle flere indlæg omkring de forskellige ting jeg har nævnt. Det vil jeg ihvertfald sætte enormt stor pris på 😊

sociale-medier-ikoner

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen godkendte kommentarer til indlægget. Du skal være velkommen til at skrive en besked til indlægget! :-)

Skriv en kommentar til blogindlægget (Skriv hvis du ønsker din kommentar ikke må udgives):

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til enunikvaegt.dk