Velkommen til enunikvaegt.dk

Velkommen til enunikvaegt.dk

om-migI dag er en stor dag, for I dag er genåbningen på bloggen: En Unik Vægt!
Jeg har ikke drømmen om at blive en af Danmarks største bloggere og komme til at leve af at bloggen. Det er på hobbyplan, men drømmen er at blive en af disse hygge-blogs med en lille hær af faste læsere. Den behøves nemlig heller ikke være for lille, så enhver er velkommen. Det er ikke et uopnåeligt mål og det er min drøm. Så jeg har valgt at starte helt forfra og kæmpe mig til toppen fra bunden. Helt fra bunde. Og jeg glæder mig!

Bloggen er en livsstils blog, en iscenesættelse af mit liv og mine erfaringer, hvor jeg kommer til skrive om emner som sundhed, pædagogik, kreativitet, kærlighed, indretning, feminisme og spiritualitet. Ting som interessere mig og ting som er mit hjerte meget nær. Hvor jeg fortæller om livets ruchebaneturer, for jeg har mange sindsyge historier jeg gerne vil fortælle verden.

Jeg hedder Rina, er 24 år gammel og bor i lille Thy. Jeg er uddannet pædagogisk assistent, men drømmer om at blive forfatter, coach og cand. i pædagogisk psykologi. I min fritid dyrker jeg motion, er sammen med mine veninder og har gang i en masse kreativ projekter. Jeg er kæmpe kærligheds pige, feminist, af og til en smule naiv og så en meget optimistisk kvinde.

Jeg håber I har lyst til at følge med i mit lille blogunivers, som det mindste give det et forsøg. I resten af september vil jeg udgive et indlæg hver dag, så jeg håber I vil følge med. Måske et indlæg hver dag resten af mit bloggerliv? Ville være meget glad, hvis I ville følge mine sociale medier også. xoxo rina ♥

sociale-medier-ikoner

   

1 kommentar

Skriv en kommentar til blogindlægget (Skriv hvis du ønsker din kommentar ikke må udgives):

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til enunikvaegt.dk